Dermatoimmünoloji ve Alerji 10. Güz Okulu

Dermatoimmünoloji ve Alerji 10. Güz Okulu, 19 - 22 Eylül 2024 tarihleri arasında Pine Beach Hotel ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

DERMATOİMMUNOLOJİ VE ALERJİ DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU DUYURUSUDUR

30 Nisan 2024 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonrasında dernek yönetim kurulları şu şekilde oluşmuştur:
Zehra Nilgün Atakan Başkan,
Başak Yalçın Başkan Yardımcısı,
Neslihan Demirel Öğüt Dernek sekreteri,
Pelin Eşme Muhasip Üye,
Efsun Tanacan Üye.

Tecrübeler Eşliğinde Dermatolojide IVIG Kullanımı

Tecrübeler Eşliğinde Dermatolojide IVIG Kullanımı toplantısı, 22 Nisan 2024 tarihinde online gerçekleştirilecektir.

Atopik Dermatit Okulu - 2 - 2023’e Doğru Güncellemeler

Atopik Dermatit Okulu - 2 - 2023’e Doğru Güncellemeler, 29 Kasım 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

Atopik Dermatit Okulu - 1 - 2023’e Doğru Güncellemeler

Atopik Dermatit Okulu - 1 - 2023’e Doğru Güncellemeler, 17 Kasım 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

9. Güz Okulu

Dermatoimmünoloji ve Alerji 9. Güz Okulu, 15 - 18 Eylül 2022 tarihleri arasında Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Hotel'de gerçekleştirilecektir.

Atopik Dermatit Okulu

Atopik Dermatit Okulu etkinliği, 29 Mart 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

DİAD-PSORIASIS Buluşmaları - 2

DİAD-PSORIASIS Buluşmaları - 2 etkinliği, 29 Nisan 2022 tarihinde Dedeman Otel Konya'da gerçekleştirilecektir.

DİAD-PSORIASIS Buluşmaları - 1

DİAD-PSORIASIS Buluşmaları - 1 etkinliği, 05 Mart 2022 tarihinde Tasigo Hotel Eskişehir'de gerçekleştirildi.

Duyuru

Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği’nin COVID-19 Salgını ve Kronik Dermatolojik Hastalıklar ile İlgili Duyurusu

Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği

Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği web sayfamız yayında.